no et perdis...

diumenge, 15 de maig del 2011

vull dies de 48 hores!


Avui per fi he descarregat les fotos de la càmera. N'hi havia pendents de passar a l'ordinador de quan va néixer el meu segon fill. Això vol dir de fa 15 mesos!!!
Mirant-les me n'he adonat que era hora de penjar al bloc quatre cosetes que vaig fer ja fa temps. Sense cap ordre en particular:

Aquesta bossa  és un patró de I think sew. Vaig fer the pattern tester, és a dir, vaig cosir una bossa de prova per veure com funcionava el patró abans que es posés a la venda. Vaig emprar una tela de ikea que m'encanta i el dibuix de davant i darrere de la bossa són diferents

i  el folre, la cremallera i l'anella de l'ansa de la bossa són de color taronja. A l'interior  (això no venia al patró, va ser per afegir-hi el meu toc personal) hi vaig  posar una butxaca simple i una cinta amb  un mosquetó per a subjectar el clauer i tenir sempre les claus localitzades i a mà (sóc especialista en passar-me una eternitat cercant les claus) i la veritat és que  m'ha resultat molt  molt pràctic. La propera vegada, però, faré  la cinta prou llarga per  poder  obrir  la porta de casa sense haver de treure el clauer del mosquetó.




La bossa té unes dimensions que per al meu dia a dia són perfectes i de fet  ha sigut la meva bossa de mà durant  pràcticament tot l'hivern.

Més bosses. Aquesta va ser un regal de final de curs (passat!) per a la mestra de la meva filla:


És una phoebe bag. El patró és gratis i és fàcil i ràpida de cosir. La tela que vaig emprar és una de les meves preferides de ikea.
i  a dins hi vaig posar una butxaca amb  la meva etiqueta. No us ha passat  mai que  una cosa que quan la vau fer us semblava genial, al cap de pocs  mesos us sembla estúpida? Això és el que m'ha passat a mi amb les etiquetes. En principi m'encantaven i ara  les trobo insulses. Però les vaig  comanar a una botiga de Etsy (gran error, ara ja sé com fer-les jo mateixa per  la meitat de preu) i encara me'n queden un munt. 
La tanca de la bossa  és simplement un botó folrat amb una anseta de tela per a subjectar. 
En aquesta darrera foto es veuen uns petits defectes en la costura, però he de dir en la meva defensa que aquesta  bossa va ser un projecte a contra-rellotge. Tenia 2 hores per imprimir el patró, retallar-lo, escollir les teles, tallar-les, cosir-les, folrar el botó, tallar els fils  i planxar-ho tot! buf.. cansa  només de llegir-ho! Però ho vaig aconseguir, el regal va estar  llest a temps. Només veure la cara de satisfacció de la meva filla quan li va entregar  la bossa amb un llibre dins  a la seva mestra va  valer  la  pena de fer  l'esforç. 





Mirant les fotos  me n'adono que he d'aprendre a fer-les una miqueta bastant  millors i sobretot hauria d'editar-les. Només hi ha  un problema: els dies només tenen 24 hores!

Aquesta bandolera, superpràctica per a anar a la compra o en bicicleta, també va ser un pattern test de  I think sew. Heu vist quines bosses més xules té? I quines teles! Tant de bo no fossin taaaan cares... Gairebé totes les que empra són de dissenyadors japonesos com echino i van a uns preus prohibitius (almenys per a la meva butxaca). Jo em vaig haver de conformar amb  fer servir  unes teles d' IKEA.  Sort en tenim d'ikea que té uns preus fantàstics.
 i aquí una vista de l'interior de la bossa.


I un detall de la nansa:




També vaig fer un petit moneder a joc, també un pattern test per a I think sew:





 I encara tinc més coses pendents de fotografiar, i penjar al bloc... malauradament els dies només tenen 24 hores...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada